Medisch Pedicure BriahOver Briah

Briah is een pedicure die onderscheid maakt tussen verwennerij en welzijn. Een pedicure met een ondernemingsgeest. “Ik weet wat ik mijn klanten te bieden heb. Doe geen half werk, daarom verzorg ik alleen complete behandelingen.”

Verwennerij en welzijn

Briah`s behandelingen hebben twee doeleinden: verwennerij en welzijn.

Verwennerij gaat om het mooi maken, het verfraaien van de nagels met mooie kleuren, het is puur cosmetisch. We leunen graag achterover en laten de cosmetische therapeuten doorgaan met het schrapen, scrubben, knippen en lakken.

Welzijn gaat om herstel/genezing van nagels, maar ook van de huid.

Door een behandeling van Briah kunnen je voeten binnen een uur transformeren. Beide doeleinden kunnen bereikt worden, maar het herstel van nagels en huid gaat voor.

“Mijn doel is het verlengen van het welzijn van voeten.”

Zo begon het

“Mijn interesse in voetverzorging begon per ongeluk. Ik had een ingegroeide nagel die niet genezen kon. Steeds weer naar de arts en pedicure om dit probleem op te lossen, maar deze professionals konden mij op den duur niet meer helpen, omdat het steeds weer terugkwam. Ik nam een besluit dat zeer pijnlijk was: de nagel zelf behandelen met een zelf bedachte behandelwijze. Zo ben ik op onderzoek uitgegaan om te weten te komen waarom nagels geel worden, of waardoor eelt ontstaat en waarom het eelt steeds weer terugkomt.

Nadat ik mijn diploma voor de basisopleiding voor pedicure behaald had, ben ik direct begonnen met het behandelen van voeten. Het is mijn passie geworden, omdat ik zag dat mijn klanten tevreden waren en al na één behandeling resultaat zagen. Ik heb ervoor gekozen om de opleiding medisch pedicure te volgen, omdat ik dit werk de rest van mijn leven wil blijven doen. Ik ben een ‘voetfreak’ geworden.”

Mijn werk gaat over het begrijpen hoe je het welzijn van de voeten kunt verlengen. Het gaat om het eindresultaat, de verzorging thuis en het volledig herstel.

Ik adviseer mijn klanten hoe ze hun huid en nagels thuis kunnen verzorgen en welke producten ze hiervoor kunnen gebruiken.”